Tänään on ollut toimelias ja ihanan energinen päivä, ja kello on vasta 13.00!

Aamulla herätys klo 6.20, ja aamupesujen jälkeen aamiainen ja aamukahvit tenttimateriaaleja selaillen ja vilkuillen. Sitten hampaiden pesun jälkeen joogavaatteet päälle ja hiukset nutturasutturalle.

Klo 7.45 reipas kävely yliopistolle ja luentosaliin istumaan ja tenttiä tekemään. Tentti oli onneksi ihanan selkeä, ja poistuin salista jo klo 9.15 tyytyväisin ja iloisin mielin.

Pyörähdin vielä nopeasti kotona ja hain joogamaton, jonka jälkeen hurautin autolla joogasalille ja klo 10-11.30 kului astangajoogan merkeissä.



Joogan jälkeen pikainen ostosreissu Citymarkettiin, jossa ostelin työeväitä illaksi ja huomiselle. Ja lisäksi tämän päivän lounaaksi ihanaa caesarsalaattia jokiravunpyrstöillä ja lohella.

Kotona suihkun jälkeen nautiskelin yllämainitun salaatin ja luin läpi sähköposteja sekä muutamia suosikkiblogejani.

Nyt istun vielä koneen ääressä teekupin ja daim-patukan kanssa (pieni herkuttelu sallittakoon näin tentin jälkeen...). Pian pitäisi kuivata ja suoristaa hiukset, meikata ja pukeutua. Sitten visiitille Sokokseen, jossa on parhaillan 3+1-päivät. Ajattelin käydä ostamassa Cliniquen kasvojenpesuainetta, joka alkaa juuri olla loppumaisillaan. Lisäksi jotain muutakin kosmetiikkaa, jos sopivia löytyy. Ilta meneekin klo 16-22 töiden parissa, ja töiden jälkeen ajattelin vielä katsoa illan Iholla-jakson, jonka jälkeen yöunet kutsuvatkin, sillä huomenna jo taas klo 8 töiden pariin.


Minkälainen Sinun päiväsi on ollut?

ps. oletteko huomanneet, kuinka ihanan keväistä nyt on? Täällä on kadut jo täysin sulat ja auton lämpömittari näytti puolen päivän aikaan +8!! Ajattelinkin kaivaa kevättakin ja -kengät kaapista, ja lähteä niiden kanssa tänään liikenteeseen:)


 
Kuvat täältä