Perjantaina tosiaan pyörähdin pikaisesti Sokoksen 3+1 -päivillä. Aikataulu hieman petti, joten aikaa ostoksilla kiertelyyn jäi vain reilu puoli tuntia ennen kuin piti jatkaa ajomatkaa kohti illan työpaikkaa.

Tein siis täsmäiskun kosmetiikkaosastolle, josta oli tarkoitus ostaa ainakin Cliniquen kasvojenpesuainetta. Pienen etsinnän (ja panikoinnin, kun pelkäsin, että se on jo loppu...) jälkeen löysin onneksi korin, jossa oli muutama pullo vielä jäljellä.


Clinique on ollut suosikkimerkkini jo usean vuoden ajan, ja tuo kasvojenpesuaine on ollut luottotuotteeni ja löytynyt kylppärin hyllystäni jo pian kuuden vuoden ajan. Käytän yleensä kuivalle sekaiholle tarkoitettua versiota, mutta välillä on myös ollut käytössä rasvaiselle sekaiholle tarkoitettu versio, mutta sen olen huomannut pidemmässä käytössä hieman kuivattavan ihoani. Mutta puhdasta jälkeä tulee ja iho pysyy hyvässä kunnossa, mikä on tärkeintä. Ja pidän myös aineen koostumuksesta, ja superplussaa on tuotteen todella pitkä riittävyys! Joudun ostamaan uuden pullon (400ml:n pullo) noin puolen vuoden välein, ja useimmiten ostostelu ajoittuu joko Stockmannin Hulluille Päiville tai Sokoksen 3+1-päiville, joten ei tule edes kalliiksi:)

Estee Lauderin Idealist -seerumi on myös yksi suosikkini! Ostin seerumia viime syksynä laivareissun yhteydessä ensimmäistä kertaa, ja ihastuin tuotteeseen välittömästi. Seerumi pienentää ihohuokosia ja tasoittaa muutenkin ihon sävyä ja tekee ihosta jotenkin todella ihanan tuntuisen. Toimii erittäin loistavasti meikin alla ja myös meikittöminä päivinä, ja seerumi tulee ehdottomasti olemaan käytössä myös tulevalla Kuuban matkalla, jolloin meikit saavat jäädä kotiin. Tuote on myös todella riittävä, joten vaikka kertamaksu saattaakin kirpaista, niin voi lohduttautua sillä, että tuo pieni pullo riittää kyllä pitkään. Tällä kertaa Idealist-seerumia tuli ostettua pieni matkakoko, joka tuli lahjapakkauksen mukana. Kotona oli jo valmiiksi suurempi, lähes täysi pullo, joten matkakoon aion säästää matkaa varten nimensä mukaisesti.




Estee Lauderilta ostin tällä kertaa myös kosteuttavaa kasvovoidetta ja silmänympärysvoidetta. Kosteuttavana kasvovoiteena tällä kertaa Hydrationist, jossa on aurinkosuojakerroin 15, joten sopii hyvin näin kevääseen. Voide on minulle uusi tuttavuus, mutta nyt parin päivän käytön jälkeen tuntuu kyllä varsin ihanalta voiteelta ja hyvin (muttei liikaa) kosteuttavalta. Voiteen ostin normaalikoossa, ja lisänä tuli siis tuo jo edellä mainitsemani matkalahjapakkaus, jossa oli voidetta myös matkakokoisessa purkissa. Lahjapakkauksessa oli myös pieni purkillinen Advanced Night Repair Eye -silmänympärysvoidetta. Tuon silmänympärysvoiteen otin heti käyttöön, sillä Cliniquen silmänympärysvoiteeni loppui hetki sitten ja halusin nyt testata jotain uutta. Tämäkin voide tuntuu todella hyvältä ja ihanalta, joten voi olla, että pian on ostoslistalla suurempi purkki tätäkin voidetta.

Ostoskoriin tarttui myös Lancomen Hydra Zen Teinté Neurocalm -sävyttävä päivävoide. Tämäkin on suojakertoimella 15. Sävyttävä päivävoide on jo pidempään ollut ostoslistalla, erityisesti nyt kun on useampi matka edessä, jolloin meikkaaminen saa jäädä vähemmälle (eli jää kokonaan:D). Vielä en ole ehtinyt testaamaan voidetta, mutta koostumus tuntuu ainakin hyvältä ja värisävy näyttää oikealta. 





Sitten vielä yksi ostos, joka myös on yksi luottotuotteeni. Nimittäin Sensain Volumising 38 -maskara. Tätäkin olen tainnut käyttää jo ainakin kuuden vuoden ajan. Pidän siitä, että ripsiväri pysyy hyvin ripsissä, eikä rapise tai valu pois päivän aikana ja lisäksi erityisplussaa on tuo, etten tarvitse erikseen mitään meikinpuhdistusainetta ripsarin poistamiseen. Tästäkään tuotteesta en luovu!:) Tämä ei ollut 3+1 -päivien tarjoustuote, mutta vanha ripsivärini veteli jo todella todella viimeisiään ja kun nyt satuin pyörimään kosmetiikkapuolella, niin ostin tämänkin nyt vielä "kaupan päälle".