Olen nyt toista viikkoa saanut nauttia vapaista aamupäivistä, kun pakolliset opiskelujutut ovat ohitse ja enää tarvitsee vain lukea tentteihin. Niinpä onkin ollut loistavat mahdollisuudet aamulenkkeilyyn!

Puolen tunnin juoksu heti heräämisen jälkeen antaa tulevalle päivällä mukavan ja pirteän startin. Puoli tuntia on lisäksi (ainakin minulle) riittävän lyhyt lenkki, että jaksan juosta sen tyhjin vatsoin. Viikonloppuisin olen yleensä tehnyt "aamulenkit" vasta pari tuntia aamupalan jälkeen, sillä viikonloppuisin pyrin tekemään pitkiä lenkkejä, eikä sellaiselle pysty lähtemään heti sängystä noustua. Mutta arkiaamun happihyppelyt juoksemisen merkeissä onnistuvat hyvin tyhjin vatsoin (tai lähes tyhjin vatsoin, sillä hieman vettä ja vitamiinipilleri sujahtaa mahaan ennen lenkkiä).



Päätän aina välillä, että aloitan aamulenkkeilyn säännöllisesti. Kuitenkin nuo suunnitelmat aina jotenkin jäävät, kun on todella todella vaikea motivoida itseään heräämään vaikka ennen kuutta sen vuoksi, että pääsee aamulla juoksemaan. Mikäli opiskelu- tai työjutut ovat alkaneet yhdeksän jälkeen (tai myöhemmin), niin olen saattanut käydä aamulenkillä, mutta kahdeksan aamuina ei ole kyllä ollut minkäänlaisia toiveita lenkkeilyn suhteen:D Ja kesäkuun alusta asti tulenkin olemaan säännöllisesti töissä, mikä tarkoittaa töiden alkamista jokaikisenä arkiaamuna klo 8... Joten nyt pitää nauttia täysillä tästä ihanasta mahdollisuudesta lenkkeillä vaikka joka aamu!:)


 


...tai eihän sitä tiedä, jos jotenkin reipastun ja jaksan tulevaisuudessa herätä vaikka yhtenä aamuna viikossa tuntia aikaisemmin?

kuvat täältä