Eilen joogatunnin jälkeen päätin piipahtaa urheilukaupassa tarkastelemassa kevään tarjontaa lähinnä juoksukenkien osalta.

Vanhat Niken Vomeroni nimittäin vetelevät jo viimeisiään, ja ne ovatkin olleet minulle rakkaat juoksutossut. Nyt oli kuitenkin aika ostaa uudet. Vomeroista oli uuttakin mallia tarjolla, mutta jostain syystä ne eivät tuntuneet jalassa niin mukavilta ja istuvilta. Niinpä kokeilin neutraaliaskellukselle tarkoitettuja kenkiä myös Asicselta ja Adidakselta muutamien Niken mallien lisäksi. Lopulta pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin Asicsen Gel-Cumuluksiin. Harmittelin vain pitkään, että niiden ulkonäkö ei ollut niin nätti ja värikäs kuin monen muun Asicsen mallin. Jostain syystä pronaatiotuetut kengät olivat paljon värikkäämpiä ja pirteämpiä kuin neutraaliaskelluksen kengät... Mistäköhän se johtuu?


No, joka tapauksessa Cumulukset päätyivät ostoskoriini, ja tänään aamulla sain juosta niillä ensimmäisen lenkin. Ja hyvältä tuntuivat!

Kenkäostosten jälkeen pyörähdin vielä vaatepuolella, ja täydensinkin housupuolta jopa kolmella kappaleella. Mukaan tarttuivat Niken pitkät juoksutrikoot (Nike W Tech Tights), Niken puolipitkät pro combat "alushousut" (joita kyllä ajattelin pitää ihan jumpissa ja joogassa housuina) ja Puman iloisen pinkit shortsit.



 


Shortsikauteen on vielä melko paljon aikaa, mutta olin katsonut shortseja kerran aiemmin jo Helsingissä käydessäni, mutta jätin ne silloin vielä ostamatta. Olin kuitenkin harmitellut tuota päätöstäni, ja kun nyt näin ne uudelleen, niin oli kyllä pakko ostaa ne heti!:D Reilun kuukauden päästä olen kuitenkin lähdössä Kuubaan, joten siellä niitä voi ainakin jo käyttää. Kesäisiä kelejä siis odotellessa...

 

 

Lisäksi ostin Adidaksen mustan tavallisen t-paidan, kun sattui olemaan alennuksessa. Tavallisilla t-paidoille löytyy aina käyttöä niin treeneissä kuin kotioloissakin.

 


Jo kassalla ollessa bongasin vielä Niken ohuita hiuspantoja, joten nappasin vielä yhden paketillisen sellaisia mukaani. Pitkät hiukset pysyvät nimittäin huomattavasti mukavammin kiinni, kun laittaa pannan pitämään hiukset kurissa.

Eli aika paljon tuli kaikenlaista osteltua!:D Nyt ei sitten tarvitsekaan vähään aikana piipahtaa urheilu- tai muissakaan kaupoissa... Mutta tyytyväinen olin kaikkiin ostoksiini ja kootkin olivat sopivia, kun niitä eilen illalla vielä kotona sovittelin. En nimittäin viitsinyt alkaa niitä eilen kaupassa kokeilemaan, kun olin vielä vähän hikinen joogatunnin jäljiltä!;)

kuvat täältä, täältä ja täältä